2024 Tahko Juhannuksen ensimmäiset artistit on julki ja lipun myynti alkanut

Tahko Juhannus juhlitaan 20.-22.6.2024 Tahkolla Nilsiässä. Ensimmäiset artistit on nyt julkaistu ja lipunmyynti käynnistynyt.

Savon suurin juhannusjuhla Tahko Juhannus, Tahkovuoren vehreissä kesämaisemissa, Tahko Event Parkissa järjestettävä festivaali tarjoaa tunnelmaa ja elämyksiä niin ensiluokkaisten artistien kuin festivaalipalveluiden parissa. Kolmepäiväisen riemujuhlan esiintyjinä tullaan näkemään suomiräpin jättiläinen, Shampanjadieetillä ja Vastustamaton -hiteistään tuttu Gettomasa, Vuoden yhtyeenäkin palkittu, ylivoimainen KUUMAACha Cha Cha:lla ja vihreällä bolerolla suomalaiset villinnyt Käärijä sekä energisistä ja provosoivistakin keikoistaan tunnettu siilinjärveläislähtöinen räp-artisti Sexmane. Tahko Juhannuksen ohjelmassa tullaan näkemään myös humoristisista ja vauhdikkaista kappaleistaan tunnettu Portion Boys, tänä vuonna uuden ”Kädet Ylös” -albuminsa julkaissut dance pop -artisti BESS sekä USAMitä näil korteil saa & Ihana Kipu -kappaleista tuttu VIIVI.

“Tahko Juhannus on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää upean luonnon, huippumusiikin ja mahtavan tunnelman. Olemme panostaneet tänä vuonna erityisesti esiintyjävalintoihin, jotta voimme tarjota jotain jokaiseen makuun sekä vastata asiakastoiveisiin” kertoo festivaalin päällikkö Allu Koskinen ja vinkkaa ohjelmiston täydentyvän seuraavan kerran ensi helmikuussa.

Ohjelmajulkaisujen myötä avataan lipunmyynti kesän 2024 tapahtumaan. Festivaaliliput ovat myynnissä vuodenvaihteeseen asti Tiketissä ja Lippu.fissä, sekä uutuutena myös osalla Tahkon majoituksen tarjoajista. 

”Tahko Juhannuksella ei ole omaa majoitusta Tahkolla, mutta teemme yhteistyötä paikallisten majoitustoimijoiden kanssa. Tällä hetkellä majoituksen yhteydessä voi ostaa festivaaliliput esimerkiksi Tahko Span ja Break Sokos Hotel Tahkon majoituksiin – tämän helpommaksi ei juhannusfestareille lähteminen enää mene”, hehkuttaa Koskinen alueen monipuolisia majoituspalveluita ja vinkkaa olemaan nopea majoituksen hankkimisen kanssa.

Tapahtumassa mukana