Kiitos Tahko Juhannus 2024!

Suomen itäisin juhannusfestivaali Tahko Juhannus juhlittiin Tahkovuoren yöttömässä yössä 14 000 kävijän voimin. Festivaali keräsi yhteen niin kotimaisia huippuartisteja, hyväntuulisia asiakkaita kuin runsaasti iloista festaritunnelmaa. 

Festivaalin torstaina esiintyivät mm. AhtiVIIVI ja Isac Elliot päivän huipentuessa Gasellien 15-vuotisjuhlakeikkaan, joka sisälsi upeita lavarakenteita. Festivaalin perjantai-päivää vietettiin mm. MouhouksenCledoksen ja Portion Boysin parissa. Perjantaina nähtiin myös festivaalin selkeästi suurimmat yhteislaulut SANNIn maagisen esiintymisen ja tuttujen hittien parissa sekä Gettomasanenerginen ja erikoistehosteiden sävyttämä esiintyminen. Tänään lauantaina tapahtumassa on jo nähty mm. ”Luotathan” yhteiskappaleensakin festivaalilla esittäneet ja yleisöltä raikuvat suosionosoitukset saaneet Mirella ja Lauri Haav illan jatkuessa KäärijänArttu Wiskarin ja Kuumaan parissa unohtamatta lähes kotikenttäkeikkaansa pitävää, siilinjärveläislähtöistä Sexmanea.

Festivaalialueella kiitosta ovat keränneet mielenkiintoisen ja monipuolisen ohjelman lisäksi sujuvat asiakaspalvelupisteet, alueohjelma sekä VIP-alueen uudistus. Uudistetulla VIP-alueella festivaaliasiakkaat ovat päässeet nauttimaan festareista korotetulta ja katetulta terassilta.

”Tahko Juhannus on sisältänyt huikeita keikkoja, innostavaa alueohjelmaa ja mieletöntä juhannusmeininkiä. On ollut hieno nähdä, miten festivaalikansa intoutui niin lavatansseihin kuin kisailemaan jättitwisterin ja legendaaristen keppari- ja hiihtokisojen parissa”, kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen kuluneesta viikonlopusta.

”Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuoden Tahko Juhannusta – festivaali juhlitaan Tahkolla taas 19.-21.6.2025”, vinkkaa Koskinen.

Tapahtumassa mukana