Savon suurimmilla juhannusfestivaaleilla kaikkien aikojen ohjelma – Kesän 2022 ensimmäiset esiintyjät julkaistu

  • Haloo Helsinki! saapuu ensimmäistä kertaa Tahko Juhannukseen
  • Tahko Juhannus juhlitaan 23.-25.6.2022
  • Early Bird -hintaiset festivaaliliput ja VIP-liput myynnissä 31.12. saakka 

Tahko Juhannus palaa entistä huikeampana kahden vuoden tauon jälkeen kesällä 2022. Luvassa on laaja kattaus kotimaan kärkinimiä. Viime kesänä tauolta keikkalavoille paluun tehnyt Haloo Helsinki! nähdään nyt ensimmäistä kertaa Tahko Juhannuksessa, ja on tapahtumaan hyvin odotettu vieras. Juhannusta Tahkolla tahdittaa lisäksi Zen-levyllään Suomen virallisen albumilistan ykköseksi noussut Gasellit. Bileitä vauhdittamaan saapuvat myös Mouhous, monilahjakas Vesala ja Vauhti kiihtyy -hitistä tunnettu Portion Boys.

Tahko Juhannus juhlitaan tulevana kesänä Tahko Event Parkissa kuudetta kertaa. Edellisellä kerralla 2019 tapahtumassa oli kolmen päivän aikana yli 14 000 kävijää. Tahkon Juhannus on Savon suurin juhannusjuhla. 
Mahtavaa, että pääsemme kahden vuoden tauon jälkeen järjestämään Savon suurinta juhannusjuhlaa. Artistikattaus on jälleen todella kuuma ja tanssittava, kun huippunimet saapuvat Tahkolle!” kommentoi tapahtumapäällikkö Allu Koskinen. Lisää ohjelmaa julkaistaan alkuvuoden 2022 aikana. 

Lipunmyynti tapahtumaan on nyt auki, ja myynnissä ovat myös aiempina vuosina loppuunmyydyt VIP-liput. Rajoitettu erä Early Bird -hintaisia lippuja ovat myynnissä vuoden loppuun asti. 
Tahko Juhannuksessa tullaan kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen, siisteyteen ja vastuullisuuteen. 


Tahko Juhannus 23.-25.6.2022

Liput ensi vuoden Tahko Juhannukseen ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. 

Lippujen hinnat:
120 € - Festivaalilippu, 3 päivää
189 € - VIP-lippu, 3 päivääwww.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

Tapahtumassa mukana