Savon suurin juhannus tulee tekemään yleisöennätyksen juhannuksena

Kuudetta kertaa juhlittava Tahko Juhannus tekee odotetun paluun ja tätä paluuta on odotettu kolme vuotta. Savon suurin juhannusfestivaali juhlitaan kolmepäiväisenä 23.-25.6.2022. Artistikattauksessa nähdään taas Suomen kovimmat eturivin artistit, kuten JVG, Antti Tuisku sekä Haloo Helsinki!, yhteensä esiintyjiä Tahkolla torstaista lauantaihin lähes 20. Festivaali tekee juhannuksen yleisöennätyksen ja lippuja ei jää myyntiin portille suurta määrää – jos lainkaan.

Savon suurin juhannusjuhla tarjoilee livenä monipuolisen genrekattauksen. Tahko Event Parkin juhannusbileet nostattavat kattoon Amatimies-hitin julkaissut duo JVG, viime viikonloppuna ensimmäisenä  yhtyeenä uusitun Helsingin Olympiastadionin valloittanut Haloo Helsinki!, Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, energiset lavashowt tarjoilevat SANNI, GASELLIT ja ABREU sekä todella kovassa nosteessa porskuttavaGettomasa ja multilahjakkuus VESALA. Syntisten pöydän juhannukseen kattaa Erika Vikman, sekä takuuvarmaa juhannustunnelmaa tuovat Teflon Brothers, Mouhous, Portion Boys sekä Arttu Wiskari. Tahko Event Parkin festarilavalle nousevat myös Mariska, Atomirotta, Ibe, Aste sekä Spekti.

”Koko Tahkon massiivisesta majoituskapasiteetista on myyty jo nyt 99,9%, nopeimmille on paikkoja vielä Tahko Juhannuksen leirintään mutta kannattaa toimia nopeasti. Tahko Juhannuksen festariliput ovat käyneet todella vähiin – tänä juhannuksena tullaan tekemään festarille uusi kävijäennätys. VIP-liput myydään loppuun hetkenä minä hyvänsä, ja myös kahden ja kolmen päivän festariliput kannattaa varmistaa etukäteen. Menekki on niin valtavaa, että emme usko, että jokaista lipputyyppiä jää portille myyntiin.” vinkkaa festaripäällikkö Allu Koskinen.  ”Eikä ihme, onhan meillä tänä keskikesänä ohjelmakattaus laajuudeltaan kaikista kovin mitä ikinä on Savon juhannusfestareilla nähty.” jatkaa Koskinen.

Festivaalin ohjelma ei suinkaan rajaudu vain artisteihin, sillä oheisohjelmassa juhannuksen keppihevosmestaruuskilpailut sekä NRJ:n alloilta tutun Niko Nousiasen päivittäinen Speden Spelit haaste -festarikävijän kanssa. DJ Nde soittaa levyjä koko viikonlopun ajan, eikä juhlinta stoppaa hetkeksikään edes artistien välissä.

Festivaali panostaa tuttuun tapaan ekologisuuteen ja tästä työstä tapahtumalle on myönnetty myös Ekokompassi-sertifikaatti. Tästä lisää tapahtuman nettisivuilla. Myös festivaalin VIPissä vihreät arvot näkyvät ja VIP-vieraat pääsevät herkuttelemaan joka päivä lähiruokamenun buffet-tyyliin tarjoiltuna.

Festivaalien viralliset jatkot juhlitaan tuttuun tapaan jokaisena iltana ravintola Piazzassa. Tahko Juhannuksessa pääset kokemaan kesän suurimman afterski-bileet sekä festivaalialueella, että jatkoilla.

Tahko Juhannus 23.-25.6.2022OHJELMA
Torstai 23.6.: JVG, Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Mouhous, Aste
Perjantai 24.6.: Haloo Helsinki!, Vesala, Gasellit, ABREU, Atomirotta, Ibe
Lauantai 25.6.: Antti Tuisku, Gettomasa, SANNI, Portion Boys, Erika Vikman, Mariska, Spekti

Liput tapahtumaan tästä!

Tapahtumassa mukana