Tahko Juhannusta ei voida järjestää tänä kesänä koronatilanteen vuoksi – katseet kohti juhannusta 2022

Vallitseva koronatilanne ja kesäkuun loppuun yltävät rajoitukset estävät Savon suurimman juhannusfestivaalin Tahko Juhannuksen järjestämisen tulevana kesänä.
Festivaali oli julkaissut ohjelmistoonsa valovoimaisia kotimaisia artisteja, kuten Apulanta, BEHM, Ellinoora sekä Teflon Brothers. Tapahtuman koko ohjelmisto jäi kaikessa komeudessaan julkaisematta.
”Suru puserossa joudumme kertomaan, että Tahko Juhannus 2021 ei toteudu. Teimme kaikkemme, että tapahtuma olisi voitu järjestää, mutta kesäkuun koronarajoituksista johtuen meidän ei ole mahdollista toteuttaa Tahko Juhannuksen arvoista rakkauden juhannusta. Ei olisi vuosi sitten uskonut, että olemme taas samassa tilanteessa, ja missaamme Tahko Juhannuksen jo toista kertaa perättäin”, festivaalipäällikkö Allu Koskinen harmittelee.
”Pettymys on valtava, mutta me luotamme parempaan huomiseen. Juhannuksena 2022 me juhlitaan isommin, kuin koskaan, ja silloin koko Savo raikaa ja luvassa on taatusti kesän kuumin afterski ”, povaa Koskinen.

Vuoden 2022 liput jo myynnissä
Tapahtuman kolmen päivän festariliput ovat nyt myynnissä, liput myy Tiketti ja Lippu.fi. Tahko Juhannus juhlitaan ensi vuonna kolmipäiväisenä Tahkovuoren Event Parkissa 23.-25.6.2022. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. Päätöksen lipun säilyttämisestä voit tehdä 2022 ohjelmajulkistuksen jälkeen. Tahko Juhannus 2020 ja 2021 vuosien liput käyvät sisäänpääsynä sellaisenaan myös Tahko Juhannukseen 2022.
Tahko Juhannuksen nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin, www.tahkojuhannus.fi/ukk.

TAHKO JUHANNUS to–la 23.-25.6.2022 
Tahko Event Park, Nilsiä

Tapahtumassa mukana