UKK

Tahko Juhannus juhlitaan taas 23.-25.6.2022. Ostamalla Tahko Juhannus lipun jo nyt, tuet tapahtuman tulevaisuutta ja jatkuvuutta!

Tahko Juhannus 2020 tai 2021 –lippu kelpaa tämän vuoden tapahtumaan. Jos haluat osallistua jo ostamallasi Tahko Juhannus -lipulla tämän vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Tahko Juhannukseen.

Lippujen vaihto- ja palautusmahdollisuudet ovat umpeutuneet.

Pääsyliput ovat jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Lipunvälittäjillämme voivat myydä lipunoston yhteydessä mahdollisia lippuvakuutuksia lipullesi. Varmista kyseisen lipputurvan sisältö omasta lippukaupastasi Tiketistä tai Lippu.fi

Siirrämme kaikki Tahko Juhannuksen somesta lipun voittaneet automaattisesti 2022 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2022 toukokuussa. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

Jos olet jo saanut voittolippusi sähköpostiin, lippu käy sellaisenaan Tahko Juhannukseen 2022 eikä vaadi sinulta mitään toimia.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tahko Juhannus juhlitaan juhannuksena 2022 kolmipäiväisenä Tahko Event Parkissa. Ohjelma on nyt julkaistu! Toivottavasti tapaamme Tahkolla!

Tapahtumassa mukana