UKK

Tahko Juhannus juhlitaan 23.-25.6.2022. Kiitos kaikille lipun jo ostaneille ja lipun säilyttäneille!

Tahko Juhannus juhlitaan juhannuksena 2022 kolmipäiväisenä Tahko Event Parkissa. Ohjelma on nyt julkaistu! Toivottavasti tapaamme Tahkolla!

Lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Liput liikkuvat todella vauhdikkaasti! Suuntaa lippukaupoille mahdollisimman pian ettet jää paitsi Tahkon Juhannuksesta.

Tahko Juhannus 2020 tai 2021 –lippu kelpaa tämän vuoden tapahtumaan. Jos haluat osallistua jo ostamallasi Tahko Juhannus -lipulla tämän vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Tahko Juhannukseen.

Lippujen vaihto- ja palautusmahdollisuudet ovat umpeutuneet.

Lipunvälittäjillämme voivat myydä lipunoston yhteydessä mahdollisia lippuvakuutuksia lipullesi. Varmista kyseisen lipputurvan sisältö omasta lippukaupastasi Tiketistä tai Lippu.fi

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tapahtumassa mukana