Viikko Tahko Juhannukseen: aluekartta julki, alueohjelmassa mm. Lavatanssit, Jättitwister ja Kepparikisat!

Festivaalin aluekartta on julkaistu verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Pääset tutustumaan festivaalin jo ennakkoon alla olevan karttakuvan kautta:


Tahko Juhannuksen alueohjelmassa on tänä vuonna tarjolla jo legendaariseksi muodostuneita kilpailuja niin legendaaristen Tahko Juhannus keppareiden kuin hiihdon parissa, ensimmäistä kertaa ikinä nähtävät Lavatanssit sekä Jättitwister. Alueohjelman lisäksi festarin virallinen DJ viihdyttää koko juhannuksen ajan aina keikkojen välissä. Alueohjelmassa mukana myös Collusion Dance Team, ja koko alueohjelmaan pääset tutustumaan täällä

VIP-alueella festarivieraita viihdyttää Taikuri Kristian Backman koko tapahtuman ajan. VIP-alueesta ja sen palveluista pääset lukemaan tarkemmin VIP-sivuiltamme. VIP-alue itsessään on kokenut pieniä muutoksia, kun VIP-alue saa alleen korotuksen jonka myötä festivaalivierailu sujuu kuivin jaloin - satoi tai paistoi. VIP-alueella voit pelata myös Kimpassa-korteilla sekä laittaa tukan minttiin MJUUK-tuotteilla. 

Festivaalin yleisöalueella asiakkaita asiakkaita palvelevat viikonlopun aikana Best Of Saimaan Benjihyppytorni, myyntipisteet festivaalituotteista lävistyksiin sekä tietysti ruoka- ja anniskelupisteet. 

Tervetuloa Rakkauden juhannukseen!

Tapahtumassa mukana