FESTARI-INFO

Lue info huolellisesti läpi, jotta ohjeet on hallussa ja festarikokemus sujuu mutkattomasti 🔥

SAAPUMINEN ✨ Tahko Juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa, Tahkovuoren välittömässä läheisyydessä. Span osoite on Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori. Mestoille pääset saapumaan vaivattomasti mm. joukkoliikenteellä tai nappaamalla taksitolpalta menopelin. 🚖 Tahko Juhannuksen virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lue lisää saapumisesta TÄÄLTÄ.

ALUEKARTTA ✨ Tapahtuman aluekartan löydät Tahko Juhannuksen Instagramista ja Facebookista. 📍 Lisätietoa alueen palveluista löydät TÄÄLTÄ.

AIKATAULU ✨ Portit aukeavat to klo 16.00, pe klo 15.00 ja la klo 13.30. Artistien soittoaikataulut löydät TÄÄLTÄ.

LIPUT & RANNEKKEET ✨ Lippuja myydään myös porteilta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Viime vuonna Tahko Juhannus myytiin kuitenkin loppuun, joten hanki lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ. 🎫 Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Festivaaliranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa. Varaathan saapumiseen riittävästi aikaa, sillä porteille voi muodostua jonoa. Ethän halua kuitenkaan missata lempibändiä? 😉 Voit poistua päivän aikana festivaalialueelta ja rannekkeella pääset takaisin sisään. Paljon lisätietoa rannekkeista ja lipuista TÄÄLTÄ.

ALUEOHJELMA ✨ Tahko Juhannuksen alueohjelmasta löytyy maksuttomat aktiviteetit, jotka viihdyttävät festarikansaa keikkojen ohella. Tiedossa mm. keppihevokisa, limboa ja dildobingoa. 😍 Lue alueohjelma kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

TURVALLISUUS ✨ Tahko Juhannus on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. ⛑️ Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille! Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. ❌ Lue lista sallituista ja kielletyistä esineistä sekä lisää turvallisuudesta TÄÄLTÄ.

NARIKKA ✨ Narikka sekä löytötavarat löytyvät pääporteilta. 👜

IKÄRAJA K18 ✨ Tahko Juhannuksen ikäraja on 18 vuotta.  Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut henkilöllisyystodistus ei kelpaa.

MAKSUVÄLINEET ✨ Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Suosimme lähimaksua! 💳💵

TÖLKKIPANTTI ✨ Tapahtumassa on käytössä tölkkipantti, joka maksetaan juoman oston yhteydessä baaritiskillä. Pantin saa takaisin seuraavaa juomaa hakiessa tai kun palauttaa tölkin alueen panttipisteelle. Maksimi palautusmäärä kerrallaan on 5 tölkkiä/hlö.

KIERRÄTYS ✨ Alueella on kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat juhlijat laittamaan roskat oikeisiin paikkoihin. ♻️ Pidetään alue siistinä, jotta rakkauden juhannusta voidaan jatkossakin juhlia Tahkolla!

RUOKAILU ✨ Juhlinnan keskellä on äärimmäisen tärkeää huolehtia asianmukaisesta syömisestä. 🍕 Lue herkullisista annoksista TÄÄLTÄ.

JUOMAPALVELUT ✨ Myös nesteytys on tärkeä pitää kunnossa! Veden lisäksi nesteytyksestä voi huolehtia esimerkiksi kepeillä drinkeillä ja raikkailla cocktaileilla, joita on saatavilla tapahtuma-alueen lukuisista anniskelupisteistä. 🍹

VESIPISTE ✨ Yhden läpinäkyvän max. 0,5 l tyhjän juomapullon tuominen alueelle on sallittua. Alueelta löytyy vesipiste, jossa vesipullon saa kätevästi täytettyä. 💧

KUVAAMINEN ✨ Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valokuvaajat, sekä videokuvaajat. Hymyile rohkeasti! 😏 Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivuilla. Jos et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä kuvaajalle hänen lähestyessä 📸  Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festareilla.

SOMET ✨ Muista ottaa seurantaan Tahko Juhannuksen somekanavat Facessa ja Instassa @tahkojuhannus - näin pysyt mukana menossa ja näät uudet julkaisut ensimmäisenä! Muista myös tägätä festaria aktiivisesti ja käytä hästägiä #tahkojuhannus23 💜

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Paljon lisätietoa löytyy Tahko Juhannuksen NETTISIVUILTA 👈

Tapahtumassa mukana