Liput ja sisäänpääsy

Kesäliput myynnissä nyt:

 • 3 päivää 150€
 • 2 päivää pe-la 125€
 • Päivälippu 94€
 • 3 päivän VIP 239€
 • Päivälippu VIP 155€

Tahko Juhannus 2024 liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Tapahtuma on K-18.

Kun ostat lipun tapahtumaamme, luethan läpi turvallisemman tilan periaatteemme, löydät ne täältä. Edellytämme, että noudatat niitä festarireissusi ajan.

Voit poistua päivän aikana festivaalialueelta ja rannekkeella pääset takaisin sisään. Alueelle pääsee parhaiten kävellen mökiltä tai vaikkapa pirssillä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippu.fi. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka olisi ostanut lipun hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi lipun esimerkiksi tapahtuman toisen päivän lipuksi tai korottaa ostamaasi lippua toiseen lipputyyppiin, olethan yhteydessä lippukauppaan, josta lipun olet ostanut.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös porteilta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Porteilla maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

Lipunvälittäjillämme voivat myydä lipunoston yhteydessä mahdollisia lippuvakuutuksia lipullesi. Varmista kyseisen lipputurvan sisältö omasta lippukaupastasi Tiketistä tai Lippu.fi

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Festivaaliranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Lue lisää rannekkeenvaihdosta alta.

Rannekkeen haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

HUOM! Festivaalin lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Avustaja pääsee aina maksutta Tahko Juhannukseen sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen.

Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, jossa avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.

Lipunmyyntipiste sijaitsee tapahtuman pääportin lähettyvillä. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä mutta ei ole välttämätöntä.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista asiakkaan että avustajan sisäänpääsyn oikeuttavaa lippua. Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa on myynnissä erillinen ”asiakas+avustaja” -lippu.

Pähkinänkuoressa:

PYÖRÄTUOLILIPPU:

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU :

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Erilliset ”Pyörätuoli-” ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä, jotta saamme mitoitettua sopivat palvelut jokaiselle asiakasryhmälle.

Lisätietoa festivaalimme saavutettavuudesta löydät täältä.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Rannekkeen haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

 • TORSTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

PÄÄPORTTI

Pääportilta löytyy lipunmyynnin ja rannekkeenvaihdon pisteet. VIP-asiakkaille on oma piste, jossa palvellaan VIP-asiakkaita.  Pääportilta löytyy myös Narikka.

Lipunmyynti & Rannekkeenvaihto ja Check-In avoinna

Torstai 15:00 – 00:00
Perjantai 14:00 – 00:30
Lauantai 12:30 – 00:30

Narikka avoinna

Torstai 15:45 – 01:15
Perjantai 14:45 – 01:15
Lauantai 13:15– 01:15

 

Festivaali on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi festivaalialueen porteilla.

Mikäli alaikäisellä on festivaaliranneke, hän menettää sisäänpääsyrannekkeen ja hänet poistetaan festivaalialueelta. Tarvittaessa teemme lastensuojeluilmoituksen.

VIP-lippu sisältää

 • VIP-passin ja rannekkeen
 • Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
 • VIP-alueen omat ravintolapalvelut, sekä WC:t
 • Monipuolisen VIP-menun
 • Vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa VIP-alueella

Lue lisää VIPin palveluista.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille. Porteilta ei voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä tai -sovelluksilla.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen Tahkon löytötavaratoimistolle
Osoite: SÄÄSKINIEMENTIE 400A
Puhelin: 0600418811
Tahkon löytötavaratoimiston aukioloajat juhannuksen aikaan

Pe 21.6. 11.00-14.00

La 22.6. 11.00-14.00

Su 23.6. 10.30-15.00

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana