Palvelut ja tilat

Festivaalialue

Tahko Juhannuksen viralliset jatkot juhlitaan Ravintola Piazzassa!

Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valokuvaajat, sekä videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivuilla. Myös media kuvaa nettisivuilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festareilla.

Festivaalialueella on helppo kulkea esimerkiksi pyörätuolilla ja siellä on yksi koroke. Paikalta löytyy myös inva-wc:eitä. Myynnissä on erilliset liput avustajan kanssa festivaalialueelle saapuville asiakkaille.

  • Käteistä myös Ski Macista oston yhteydessä
  • Nilsiän keskusta, Osuuspankin automaatti

Lääkäriasema

  • yksityinen lääkäriasema Terveystalo, Siilinjärvi, Siikasavontie 1 a, p. 0306000

Terveyskeskus

  • Nilsiän terveysasema, Pisantie 10, p. 017 482 670, avoinna arkisin ma-to klo 8-16, pe klo 8-15
  • KYS ympärivuorokautinen neuvonta p. 116 117
  • Hätänumero 112

Ruokakauppa

  • K-market Tahkon Tähti
  • Sale, Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä
  • K Artomarket, Nilsiä
  • S-Market, Nilsiä

Tahko Juhannuksessa tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill
Festarit, ystävät, hyvä fiilis ja hyvä ruoka! Kun kysytään yleisintä ja tunnetuinta tapahtumaruokaa vastaus on usein makkaraperunat. Royal Grill on tapahtumaruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyy makkaraperunat ja mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla; lihalla, kanalla tai seitanilla. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää kaikkia Royal Grillin herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Valikoimasta saatavilla: G, L ,V

Burger Beast
MMMMRRR!! Poppamiehen Burger Beast Food Truck lyö tiskiin sellaiset burgerit, että juhlinta ei pysähdy ja makuhermot kiittävät. Poppamiehen kastikkeet, perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimassa klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, lihaisa Pulled pork burger ja tulisen ystäville Chiliburger. Burgerit saatavilla kasvispihvillä sekä vegaanisina versioina!

Valikoimasta saatavilla: G, L, V, VL

 

Kierrätys ja ympäristö

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan anniskelupisteessä jokaisesta ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin baaritiskillä tai erillisillä tölkinpalautuspisteillä. Ruokamyyntipisteet eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimi palautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä alueen ulkopuolelle eikä niitä saa tuoda ulkopuolelta festivaalialueelle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipuilla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtumassa mukana