Palvelut ja tilat

Festivaalialue

Tahko Juhannuksessa yhdistyy keskikesän juhla ja mieletön meininki!

Tahko Juhannus festivaalialueella, Tahkovuoren syleilyssä, syödään, juhlitaan ja koetaan elämyksiä esiintyjien ohella. Alueella asiakkaita palvelevat maukkaat ruokakojut sekä lukuisat virvokepisteet. Lisäksi alueelta löytyy aktiviteettia mm. benjihypyn ja kuvausseinän muodossa, katettua tilaa erityisesti VIP-alueelta sekä wc-palvelut.

Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valokuvaajat, sekä videokuvaajat. Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivuilla. Myös media kuvaa nettisivuilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festareilla.

Festivaalialueella on helppo kulkuista hiekkakenttää ja siellä on yksi pyörätuolikoroke. Paikalta löytyy myös inva-wc:eitä.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista asiakkaan että avustajan sisäänpääsyn oikeuttavaa lippua. Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa on myynnissä erillinen ”asiakas+avustaja” -lippu. Lipputyypit ovat erilliset, jotta saamme lähetettyä asiakkaille heidän lipputyyppiään vastaavat saapumisohjeet.

 

  • Käteistä myös Ski Macista oston yhteydessä
  • Nilsiän keskusta, Osuuspankin automaatti

Lääkäriasema

  • yksityinen lääkäriasema Terveystalo, Siilinjärvi, Siikasavontie 1 a, p. 0306000

Terveyskeskus

  • Nilsiän terveysasema, Pisantie 10, p. 017 482 670, avoinna arkisin ma-to klo 8-16, pe klo 8-15
  • KYS ympärivuorokautinen neuvonta p. 116 117
  • Hätänumero 112

Ruokakauppa

  • K-market Tahkon Tähti
  • Sale, Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä
  • K Artomarket, Nilsiä
  • S-Market, Nilsiä

Kierrätys ja ympäristö

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan anniskelupisteessä jokaisesta ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin baaritiskillä tai erillisillä tölkinpalautuspisteillä. Ruokamyyntipisteet eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimi palautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä alueen ulkopuolelle eikä niitä saa tuoda ulkopuolelta festivaalialueelle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipuilla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtumassa mukana